La trattoria di Donna Sofia

 

Authentieke, Italiaanse streekgerechten

 

De deur van onze trattoria staat altijd voor u open. kom eens proeven van alle heerlijke traditionele Italiaanse streekgerechten die Donna Sofia haar gasten voorschotelt.

 

La Trattoria di Donna Sofia laat zich inspireren door de keuken van Napels. Napels is een prachtige stad in Zuid-Italië, gelegen aan de een schitterende baai, onder de rook van Vesuvius. Zuid-Italië kent een uitgebreide keuken met veel typische ingrediënten en gerechten. De keuken van Donna Sofia kenmerkt zich door eenvoud, wat maakt dat de smaken van de ingrediënten goed tot hun recht komen. Belangrijk hierbij is natuurlijk de goede kwaliteit van de ingrediënten. Iedere dag koopt Donna Sofia dan ook haar ingrediënten vers in.

 

Napels is de geboorteland van de eigenaar, en ook van vele 'belle donne', waaronder Sofia Loren, en zijn 'nonna' (oma) Sofia. Zijn oma's gaven hem de liefde mee vor de Italiaanse keuken. Bij hen leerde hij proeven, eten en genieten van al het heerlijke dat de Italiaanse keuken te bieden heeft. Hebt u wel een pasta met pompoen en truffelolie gegeten? Pasta met linzen? Of met artisjok? Lamsfilet met balsomico of gepaneerde, gebakken mozzarella? Met ricotta gevulde courgettebloem? Pasta met Italiaanse worst? Nieuwsgierig? Kom dan gauw eens proeven!

 

Ci vediamo!


 CONTACT

La Trattoria di Donna Sofia

Anjeliersstraat 300

1015 NK Amsterdam

 

T: 020 - 623 41 04

 

trattoriadidonnasofia@gmail.com

 

~

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag - Zondag 17:30 - 23:00